Co pořídit miminku do porodnice❔

Hodně zmiňované téma především ''prvomaminek'' je co pořídit miminku do porodnice.

Z vlastní zkušenosti mužu říct, že není toho tolik potřeba, protože většina porodnic má všechno připravené, ať už je to oblečení nebo dětská kosmetika. Jedině co je potřeba si donést určitě jsou plíny pro miminko. Ale vraťme se k tomu oblečení. V porodnici vám miminko oblečou, jedině si musíte přivést své na cestu domů. Určitě je potřeba přizpůsobit oblečení ročnímu období. Či už je to košilka, bodyčko nebo overalek. Nebo si můžete pořídit velice populární a především praktický kousek set do porodnice, který obsahuje několik části oblečení. Můžou to být sety trojdílné nebo i desetidílné.

U nás můžete najít pětidílné sety ze 100% bavlny, které obsahují zavinovací košilku, polodupačky, čepici, bryndáček a rukavičky. Cvočky neobsahují nikel. Sety jsou vhodné a bezpečné i pro alergiky a ekzematiky.

Navíc pak můžete každý kousek oblečení kombinovat s jinými kousky ze šatníku vašeho miminka. Naše sety mají originální design, jsou vyráběné s láskou a péči pro nejvyšší spokojenost našich maminek.

Setem jako dárkem z naši kolekce určitě zabodujete například na baby shower nebo můžete udělat radost nastávající mamince.

 

kojenecke sety blog